Tρόμος για 300 κατοίκους στο Κουτσόχερο: Αγριες συγκρούσεις & κακοποιήσεις στο hot spot των 1.436 αλλοδαπών

Tρόμος για 300 κατοίκους στο Κουτσόχερο: Αγριες συγκρούσεις & κακοποιήσεις στο hot spot των 1.436 αλλοδαπών

Αγριες συγκρούσεις μεταξύ αλλοδαπών ξέσπασαν στο hot spot στο Κουτσόχερο, χωριό 300 κατοίκων του δήμου Κοιλάδας στη Λάρισα.

Πιο αναλυτικά, το απόλυτο χάος επικρατεί στο hot spot στο Κουτσόχερο, εκεί όπου έχει καταγγελθεί ακόμη και βιασμός 5χρονου παιδιού (!). Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής είχαμε νέα αιματηρή συμπλοκή που έγινε για άγνωστη αιτία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεπλάκησαν δύο ομάδες Αφγανών και Σύρων με αιχμηρά αντικείμενα με αποτέλεσμα πέντε από αυτούς να διακομιστούν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο της Λάρισας. Στο Κουτσόχερο, δίπλα στο ομώνυμο χωριό με λίγο πάνω από 300 κατοίκους, συνωστίζονται 1.436 αλλοδαποί και κάθε τόσο χρειάζεται επέμβαση της Αστυνομίας.

Στις 3 Ιουνίου, η μητέρα ενός 5χρονου αγοριού είχε καταγγείλει στο αστυνομικό τμήμα Κιλελέρ ότι ο γιος της κακοποιήθηκε σεξουαλικά από ομοεθνή του μέσα στο Κέντρο Φιλοξενίας. Το ανήλικο προσφυγόπουλο μεταφέρθηκε στην Παιδοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας όπου βρέθηκαν ίχνη κακοποίησης, ο δράστης όμως δεν αποκαλύφθηκε.

Τα επεισόδια δεν λείπουν στο συγκεκριμένο Κέντρο Φιλοξενίας. Στις 18 Μαΐου, αλλοδαποί εισέβαλαν σε έναν οικίσκο όπου διέμεναν τρεις αλλοδαποί και τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο έναν 32χρονο από το Κονγκό, ενώ φέρονται να έκλεψαν χρήματα. Δυο ημέρες νωρίτερα, είχε διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ένας 22χρονος αλλοδαπός με τραύμα από μαχαίρι στην πλάτη που υπέστη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ομάδες Αφγανών και Σύρων είχαν συγκρουστεί και στις 9 Οκτωβρίου του 2018, με αποτέλεσμα επτά άτομα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Λάρισας, ενώ πυρπόλησαν και τρία κοντέινερ.

Συγκρούσεις αλλοδαπών και στην Κρήτη: Βγήκαν μαχαίρια

Συγκρούσεις αλλοδαπών σημειώθηκαν στην Μεσσαρά της Κρήτης, μεταξύ Αφγανών και Πακιστανών.

Σύμφωνα με το cretapost, οι δύο παρέες αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες, με την κατάσταση να ξεφεύγει. Μπροστά στα μάτια περαστικών, πιάστηκαν στα χέρια και μάλιστα βγήκαν μαχαίρια.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα, δύο άτομα από το Πακιστάν τραυματίστηκαν στη πλάτη και την κοιλιακή χώρα αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας από περαστικούς που είδαν το συμβάν και στη συνέχεια από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και οι δύο είναι εκτός κινδύνου, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, για να συλλάβει τους δράστες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.