Οι αρχές «επαγρυπνούν» στην Κρήτη: Εμπόδισαν 44 αλλοδαπούς να διαφύγουν στην Ευρώπη

Οι αρχές «επαγρυπνούν» στην Κρήτη: Εμπόδισαν 44 αλλοδαπούς  να διαφύγουν στην Ευρώπη

Σε 44 συνολικά «συλλήψεις», για πλαστογραφία πιστοποιητικών, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» και στον Κρατικό Αερολιμένα Σητείας «Βιτσέντζος Κορνάρος».

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν 27 άνδρες ηλικίας από 18 έως 44 ετών και 17 γυναίκες ηλικίας από 19 έως 59 ετών, όλοι «πρόσφυγες» καθώς στη διάρκεια ελέγχου από αστυνομικούς φέρονται ότι επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Αυστρία, τη Δανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ όταν μπήκαν στην Ελλάδα είχαν επιδείξει… νόμιμα έγγραφα!

Η είσοδος όμως δεν απασχολεί τις Αρχές που “επαγρυπνούν”, παρά μόνο η έξοδος.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Λασιθίου αντίστοιχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια θα αφεθούν ελεύθεροι με αυστηρές εντολές για μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.