ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Συγκλονιστική σκηνή: «Και οι αστυνομικοί έχουν μάνες»

Συγκλονιστική σκηνή: «Και οι αστυνομικοί έχουν μάνες»

Και ξαφνικά ανάμεσα στις “περήφανες” μανάδες και πατεράδες των τρομοκρατών και απέναντι σε δεκάδες αντιεξουσιαστές που αλυχτούσαν στην θέα των “συντρόφων” τους που τους έχωναν στην κλούβα οι αστυνομικοί, μια υθαραλλέα γυναίκα, η Λιάνα Τσολερίδου, μητέρα 22χρονου αστυνομικού, τόλμησε να πει με τον τρόπο της το αυτονόητο: «Και οι αστυνομικοί έχουν μάνες» και μάλιστα μάνες που είναι περήφανες για το λειτούργημα των πειδιών τους.

Χθες στάθηκε ανάμεσα στον αστυνομικό κλοιό των ΜΑΤ και τους περίπου 50 αντιεξουσιαστές που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια της Κοζάνης, προκειμένου να συμπαρασταθούν στους τέσσερις συλληφθέντες για τη ληστεία του Βελβεντού Κοζάνης και η 45χρονη μάνα έβγαλε από την τσάντα της ένα αυτοσχέδιο πανό με το μήνυμα «Και οι ασυνομικοί έχουν μάνες» και αμίλητη το έστρεψε προς τους αντιεξουσιαστές.

Παρέμεινε αμίλητη και όταν εκείνοι άρχισαν να τη βρίζουν και να φωνάζουν συνθήματα εναντίον των αστυνομικών. Τότε ο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων την απομάκρυνε “για να μην οξυνθούν περισσότερο τα πνεύματα”! Τους αντιεξουσιαστές δεν τους ενόχλησε κανείς.

«Δεν ήθελα να στείλω κάποιο πολιτικό μήνυμα, απλώς ένοιωσα την ανάγκη να απαντήσω με κάποιο τρόπο στους γονείς των συλληφθέντων που δήλωσαν ότι είναι υπερήφανοι γι’αυτούς. Κι εγώ είμαι υπερήφανη για το παιδί μου που είναι περίπου συνομήλικος των συλληφθέντων, είναι 22 ετών και αστυνομικός» είπε στα Νέα η Λιάνα Τσολερίδου.

Η Λ.Τσολερίδου είναι, πολύτεκνη, μητέρα 4 παιδιών, ο σύζυγός της είναι αγρότης ενώ η ίδια έχει φορτηγό με το οποίο μεταφέρει, εδώ και δέκα χρόνια, για λογαριασμό της ΔΕΗ τέφρα στα παλιά ορυχεία.

Κατοικεί στον Αγιο Δημήτριο, ένα μικρό χωριό δίπλα στο εργοστάσιο της Πτολεμαϊδας. Στην Κοζάνη κατέβηκε χθες για μια προσωπική της υπόθεση στα Δικαστήρια. Είδε στην τηλεόραση τις μητέρες των ληστών του Βελβεντού να υπερασπίζονται τα παιδιά τους και αποφάσισε να γράψει ένα πανό και να το δείξει στους αντιεξουσιαστές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.