Είχαν προλάβει έγκαιρα να αδειάσουν το διαμέρισμα – γιάφκα στο Παγκράτι

Είχαν προλάβει έγκαιρα να αδειάσουν το διαμέρισμα – γιάφκα στο Παγκράτι

Η Αντιτρομοκρατική έκανε φύλλο και φτερό το διαμέρισμα στην οδό Αλκέτου 26 – 28 στο Παγκράτι που είχε νοικιάσει με πλαστά στοιχεία ταυτότητας ο Νίκος Ρωμανός τον Δεκέμβριο του 2012, ωστόσο δεν προέκυψε κάποιο σημαντικό εύρημα.

Είτε οι ληστές της Κοζάνης δεν είχαν αφήσει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο στο διαμέρισμα, είτε κάποιος συνεργός τους πρόλαβε να μπει και να αφαιρέσει από το εσωτερικό του σπιτιού κάθε στοιχείο. Ωστόσο οι άνδρες της σήμανσης «σαρώνουν» το χώρο για αποτυπώματα και DNA.

Υπενθυμίζεται πως στο σπίτι που εντοπίστηκε στο Χαλάνδρι, λίγο πριν φτάσει η ΕΛ.ΑΣ, άγνωστος είχε αποπειραθεί να παραβιάσει την πόρτα -βρέθηκε σπασμένος ο αφαλός- και να εισέλθει στο χώρο. Μάλλον στην περίπτωση του Παγκρατίου ο χρόνος που μεσολάβησε μέχρι τον εντοπισμό του διαμερίσματος, ήταν αρκετός για τους συνεργούς των δραστών για μπουν και να το αδειάσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.