ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λαμία16χρονη παρασύρθηκε από μηχανάκι

Λαμία16χρονη παρασύρθηκε από μηχανάκι

Μια 16χρονη κοπέλα παρασύρθηκε από μηχανάκι στην Λαμία το βράδυ του Σαββάτου.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε τόσο η 16χρονη όσο και η νεαρή οδηγός του δικύκλου που βρέθηκε επίσης στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στη στάση που βρίσκεται στην οδό Στουρνάρα, είχε σταματήσει λεωφορείο και η μικρή είχε κατεβεί για να πάρει κάποιο αντικείμενο από αυτό. Το κακό έγινε όταν γύρισε να φύγει και προσπάθησε να περάσει απέναντι, όταν το δρόμο διέσχιζε το δίκυκλο.

Περίοικοι έσπευσαν άμεσα να βοηθήσουν ενώ ειδοποίησαν και το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο με δύο ασθενοφόρα. Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στα Επείγοντα του Νοσοκομείου για την αξιολόγηση της κατάστασης της υγείας τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.