ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ανήλικη «έγδυσε» ηλικιωμένη στις Σέρρες – 10.000 από κοσμήματα η «λεία» της

Ανήλικη «έγδυσε» ηλικιωμένη στις Σέρρες – 10.000 από κοσμήματα η «λεία» της

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός κοριτσιού μόλις 17 ετών από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών για διάρρηξη που πραγματοποίησε στο σπίτι ηλικιωμένης γυναίκας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα seleo.gr, η 17χρονη, όπως διαπιστώθηκε μετά από σχετική έρευνα, κατάφερε να εισβάλει στην οικία της 74χρονης γυναίκας και να αφαιρέσει μέσα από αυτή κοσμήματα αξίας 10.000 ευρών, σύμφωνα με εκτίμηση της ηλικιωμένη παθούσας.

Γνώριζε για τα κοσμήματα που είχε η ηλικιωμένη;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή το περιστατικό εκτυλίχθηκε το πρωί της 18ης Αυγούστου. Σημειώνεται ότι ακόμη δεν είναι γνωστό εάν η 17χρονη γνώριζε την ηλικιωμένη, καθώς ο τρόπος δράσης της φανερώνει πως πιθανών να ήταν καλά πληροφορημένη για τα κοσμήματα τα οποία είχε η 74χρονη γυναίκα στην οικία της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.