Δυστύχημα με ταχύπλοο στο Πόρτο Χέλι: Η 60χρονη βρίσκεται εκτός μηχανικής υποστήριξης – Δεν γνωρίζει για τους θανάτους

Δυστύχημα με ταχύπλοο στο Πόρτο Χέλι: Η 60χρονη βρίσκεται εκτός μηχανικής υποστήριξης – Δεν γνωρίζει για τους θανάτους

Αισιόδοξοι είναι πλέον οι γιατροί για την υγεία της 60χρονης που «έδωσε μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή, μετά από το δυστύχημα που σημειώθηκε στο Πόρτο Χέλι, με το αλιευτικό στο οποίο επέβαινε η ίδια με τα δύο αδέλφια της και το ταχύπλοο.

Η άτυχη γυναίκα είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και τον θώρακα και για ένα μήνα περίπου ήταν διασωληνωμένη στην εντατική, όμως πλέον είναι εκτός μηχανικής υποστήριξης και αναγνωρίζει τα δύο της παιδιά και μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους. Συγκεκριμένα ο γιατρός της αναφέρει στην κάμερα του ΑΝΤ1: «Εδώ και 45 ώρες είναι εκτός μηχανικής υποστήριξης, έχει επαφή με το περιβάλλον, είναι μια πολύ καλή εξέλιξη, θέλω να πιστεύω πως τα πράγματα θα πάνε ακόμη καλύτερα και σε μια εβδομάδα ίσως βγει από τη ΜΕΘ».

Σύμφωνα με πληροφορίες η 60χρονη ακόμη δεν έχει μιλήσει για το περιστατικό. Ωστόσο, το ακόμη πιο τραγικό είναι πως η γυναίκα δεν γνωρίζει πως τα δύο αδέλφια της σκοτώθηκαν από την τρομακτική πρόσκρουση με το ταχύπλοο στο Πόρτο Χέλι.

Πόρτο Χέλι: Τι κατέθεσε ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας
Ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας στο Πόρτο Χέλι καταρρίπτει τον ισχυρισμό του 44χρονου χειριστή του φουσκωτού ότι δεν είχε φώτα το αλιευτικό, πάνω στο οποίο έπεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ένορκη κατάθεσή του στο Λιμενικό, ο συγκεκριμένος είπε: «Είδα από μακριά να έρχεται ένα σκάφος με μεγάλη ταχύτητα. Από την εμπειρία μου, θεωρώ πως πήγαινε με περισσότερους από σαράντα κόμβους. Είδα το άλλο σκάφος να έχει ένα λευκό περίβλεπτο φανό. Χωρίς να κόψει ταχύτητα, έπεσε πάνω του. Κατευθείαν με το βοηθητικό σκάφος πήγα να βοηθήσω. Βρήκα έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του, τον ανέβασα και πήγαμε στην προβλήτα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.