ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Διέλυσαν Ford Mustang του 1967 για να πάρουν κινητά και Playstation!

Διέλυσαν Ford Mustang του 1967 για να πάρουν κινητά και Playstation!

Άφωνοι έχουν μείνει οι λάτρεις των αυτοκινήτων και όχι μόνο, από το πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη σήμερα το πρωί στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη με την Λεωφόρο Κηφισού.

Ένα διαμάντι της αυτοκινητοβιομηχανίας, ένα συλλεκτικό αμερικανικό αυτοκίνητο, μια Ford Mustang του 1967 αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ έγινε φύλλο και φτερό από αγνώστους οι οποίοι το χρησιμοποίησαν για να μπουν σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών και να κλέψουν… κινητά τηλέφωνα και κοσόλες Playstation!

Μη γνωρίζοντας τη πραγματική αξία του αυτοκινήτου, οι δράστες της επίθεσης το χρησιμοποίησαν για να σπάσουν τα ρολά και τη τζαμαρία του καταστήματος ηλεκτρικών ειδών και το εγκατέλειψαν στο σημείο.

Ξύπνησα το πρωί κατά τις 6:45 και είδα ότι το αμάξι μου έλειπε. Αμέσως κάλεσα την αστυνομία για να αναφέρω την κλοπή του οχήματος. Εκεί με ενημέρωσαν ότι το είχαν βρει και ότι είχε γίνει κάποια ληστεία με το αυτοκίνητο μου και πως είχαν μπει με αυτό μέσα σε ένα κατάστημα», δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Αμέσως μετέβη στο κατάστημα όπου αντίκρισε το αυτοκίνητό του «τσαλακωμένο», με σπασμένα και τα δύο παρμπρίζ. «Είχαν πάρει φόρα από την άκρη ενός πάρκινγκ και μπήκαν μέσα, σπάζοντας τα ρολά και τη τζαμαρία. Είχαν μαζί τους ένα ακόμη φορτηγάκι. Πήραν κάποια πράγματα, τα έβαλαν στο φορτηγάκι και έφυγαν», είπε για τους δράστες της ληστείας.

Με μια πρώτη εκτίμηση, οι ζημιές που υπέστη η Mustang, ξεπερνούν τις 5.000 ευρώ: «Έχει υποστεί μεγάλες ζημιές. Από την εισβολή που έκαναν στο κατάστημα στράβωσε μπροστά το καπό, έσπασαν οι προφυλακτήρες ενώ κατά την εισβολή έπεσαν και τα ρολά του καταστήματος και έσπασαν και τα δύο παρμπριζ και μπροστά και πίσω και έχει μπει μέσα και όλος ο ουρανός του αυτοκινήτου», περιέγραψε.

Ερωτηθείς γιατί διάλεξαν το δικό του αμάξι, απάντησε ότι «προτιμούν αυτοκίνητα τα οποία είναι παλιά γιατί έχουν δυνατό σασί. Δεν ξέρουν από αξίες απλά θέλουν κάτι γερό για να μπορεί να σπάσει μια είσοδο για παράδειγμα».

Όπως έδειξε η έρευνα των αστυνομικών οι κλέφτες που χτύπησαν στις 4 τα ξημερώματα στο κατάστημα που βρίσκεται στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη με την Λεωφόρο Κηφισού είχαν αρπάξει το ακριβό αυτοκίνητο λίγες ώρες νωρίτερα.

Συγκεκριμένα η κλοπή του αυτοκινήτου έγινε, κατά αστυνομικές πηγές, πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης, στην περιοχή της Νίκαιας.

Οι αστυνομικοί που εξετάζουν την υπόθεση αναζητούν – εκτός από τους δράστες της διπλής κλοπής, με τις πληροφρίες να μιλούν για Ρομά – και σε ποιον ανήκε η Mustang.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.