ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φυλακές Κορυδαλλού: Αιφνιδιαστική έρευνα σε κελιά

Φυλακές Κορυδαλλού: Αιφνιδιαστική έρευνα σε κελιά

Αιφνιδιαστική έρευνα σε κελιά στην 5η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού πραγματοποίησε από τη μία μέχρι τις τρεις το μεσημέρι η Ομάδα Αντιμετώπισης Εκνομων Ενεργειών που ανήκει στην Εξωτερική Φρουρά των Φυλακών.

Στο πλαίσιο της έρευνας βρέθηκαν στην κατοχή των κρατουμένων ένας φορητός υπολογιστής, δώδεκα κινητά, δύο μαχαίρια εμπορίου και πολλά αυτοσχέδια μαχαίρια.

Για το περιστατικό σχηματίζεται δικογραφία.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από τρεις ημέρες είχε γίνει αιφνιδιαστική έφοδος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, στο πλαίσιο του νέου σχεδιασμού αστυνομικών επιχειρήσεων στις φυλακές, αντίστοιχο εκείνου που εφαρμόζεται ήδη στα Εξάρχεια που έχει στόχο να αντιμετωπίσει τις μαφίες που δρουν στα σωφρονιστικά καταστήματα.

Συνολικά 60 αστυνομικοί από τη Δίωξη Ναρκωτικών και την Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα (ΕΚΑΜ) πραγματοποίησαν, παρουσία εισαγγελέα, την έφοδο στη φυλακή επικαλούμενοι πληροφορίες για ανάμειξη συγκεκριμένων κρατουμένων σε διακίνηση ναρκωτικών εντός της φυλακής. Ελέγχθηκαν συνολικά δώδεκα κελιά και σε τρία από αυτά βρέθηκαν ναρκωτικά, κινητά, αυτοσχέδια μαχαίρια και ένα στιλέτο.

Σε βάρος τριών κρατουμένων σχηματίστηκαν δικογραφίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, όπως επίσης και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Ο πρώτος από αυτούς είναι ένας 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, που συνελήφθη και φυλακίστηκε το 2014 κατηγορούμενος για ένοπλες ληστείες. Στο κελί του βρέθηκαν 19 συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 9,7 γραμμαρίων, ένα στιλέτο, 630 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.