ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Φύλλο και φτερό» τα έκανε ο «Ακύλας»: Βρήκε επτά κιλά χασίς και η ΕΛΑΣ αρχαία στην Χαλκιδική

«Φύλλο και φτερό» τα έκανε ο «Ακύλας»: Βρήκε επτά κιλά χασίς και η ΕΛΑΣ αρχαία στην Χαλκιδική

Φύλλο και φτερό έκανε το ποιμνιοστάσιο ενός 37χρονου στην ευρύτερη περιοχή του Σταυρού Χαλκιδικής ο «Ακύλας», το εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών λυκόσκυλο της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου και ξετρύπωσε το χασίς που έκρυβε ένας 54χρονος φίλος του, ο οποίος αποδείχθηκε πως είχε στην κατοχή του και αρχαία αντικείμενα!

Ο τετράποδος ανιχνευτής ανακάλυψε το απόγευμα της Πέμπτης στο μαντρί έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους επτά κιλών και 466 γραμμαρίων, καθώς και τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές και οδήγησε στη σύλληψη του 37χρονου, ο οποίος αποκάλυψε ότι ανήκαν στον φίλο του που κατοικεί στην ίδια περιοχή. Λίγο αργότερα, συνελήφθη και ο 54χρονος, αλλά το σπίτι του έκρυβε και άλλες εκπλήξεις…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, κατά την έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του 15 τμήματα αγγείων και αμφορέα, καθώς και δυο νομίσματα που εστάλησαν στην αρμόδια Εφορία Αρχαιοτήτων για περαιτέρω εκτίμηση, ενώ κατασχέθηκε και μία σφραγίδα δημοτικής Αρχής, την οποία κατείχε παράνομα. Οι δυο φίλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.