ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μαγνησία: Βρέθηκε απαγχονισμένος στο υπόγειο του σπιτιού του

Μαγνησία: Βρέθηκε απαγχονισμένος στο υπόγειο του σπιτιού του

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα (22/9) αργά το πρωί όταν ένας 61χρονος άνδρας εντοπίστηκε απαγχονισμένος από τον γιο του, στη Ζαγορά. Ο θάνατός του αποδίδεται σε αυτοκτονία, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστή η αιτία που τον οδήγησε στην απόφασή του.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι χρησιμοποίησε αλυσίδα, αντί για σχοινί. Οι ίδιες πηγές λένε ότι ο αυτόχειρας δήλωσε σε συγγενείς του ότι δεν αισθανόταν καλά και δεν θα πήγαινα να μαζέψει μήλα, από το χωράφι.

Αργότερα τον αναζήτησε ο γιος του και τον βρήκε απαγχονισμένο. Ο άνδρας ήταν γνωστός στην κοινωνία του χωριού, ήταν χαμηλών τόνων άνθρωπος και αφήνει πίσω σύζυγο και δύο παιδιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το συμβάν ενημερώθηκε ο Αστυνομικός Σταθμός Ζαγοράς, ενώ αποκλείστηκε εγκληματική ενέργεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.