ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κινηματογραφική καταδίωξη για 22χρονο που μετέφερε 40 μετανάστες – Τον κυνήγησαν από Καβάλα μέχρι Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Κινηματογραφική καταδίωξη για 22χρονο που μετέφερε 40 μετανάστες – Τον κυνήγησαν από Καβάλα μέχρι Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Μια καταδίωξη βγαλμένη από τον κινηματογράφο απαιτήθηκε προκειμένου να συλληφθεί τελικά ένας 22χρονος διακινητής που μετέφερε 40 μετανάστες σε βαν.

Η καταδίωξη ξεκίνησε από την Εγνατία Οδό, όταν αστυνομικοί της Καβάλας εντόπισαν το υπερφορτωμένο όχημα. Οταν του έκαναν σήμα για να σταματήσει, ο 22χρονος Ιρακινός τους αγνόησε και ανέπτυξε ταχύτητα. Η καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι τη Θεσσαλονίκη και τελικά επί της οδού Λαγκαδά, στο ύψος της Σταυρούπολης, οι αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν να εντοπίσουν το βαν και να συλλάβουν τον οδηγό.

Από το όχημα βγήκαν συνολικά 40 αλλοδαποί, από το Ιράκ, το Ιράν και τη Συρία, όλοι καλά στην υγεία τους. Ανάμεσά τους ήταν και 9 ανήλικοι, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει νέο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη όχημα που μετέφερε μετανάστες. Εκτιμάται ότι οι μετανάστες είχαν μπει παράνομα στην Ελλάδα με τη βοήθεια των διακινητών και ήθελαν να φτάσουν στην ενδοχώρα.

Βίντεο: Η σύλληψη μετά την καταδίωξη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.