ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο «ληστής των χρηματοκιβωτίων» στα χέρια της ΟΠΚΕ

Ο «ληστής των χρηματοκιβωτίων» στα χέρια της ΟΠΚΕ

O ληστής που εισέβαλε σε πρατήρια υγρών καυσίμων και λήστευε χρηματοκιβώτια έπεσε στα χέρια της ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής μετά από κινηματογραφική καταδίωξη σήμερα τα ξημερώματα στον Ασπρόπυργο.

Ο δράστης που λίγο μετά τις 4:30 είχε “μπουκάρει” σε βενζινάδικο στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, εντοπίστηκε μετά από αναζητήσεις από τους άνδρες της ΟΠΚΕ.

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής, του ζήτησαν να σταματήσει για να τον ελέγξουν και όταν ο δράστης πάτησε γκάζι ακολούθησε καταδίωξη. Οι ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί εφάρμοσαν σχέδιο δράσης που προβλέπει ειδικά βήματα έτσι ώστε οι ομάδες να συντονίζονται με σκοπό να εγκλωβίζουν τους δράστες. Και τελικά καταφέραν λίγη ώρα αργότερα να τον “μπλοκάρουν” στη συμβολή των οδών Φυλής και Ιάσμου στη Φυλής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δράστης συνελήφθη ενώ στο κλεμμένο όχημα που επέβαινε βρέθηκε το χρηματοκιβώτιο, μολότοφ, βαριοπούλα και συρματόσχοινο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.