ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δολοφονία στην Κρήτη: Επιτέθηκαν στην πρώην σύντροφό του οι συγγενείς του 59χρονου

Δολοφονία στην Κρήτη: Επιτέθηκαν στην πρώην σύντροφό του οι συγγενείς του 59χρονου

Αιφνιδίασαν και τους αστυνομικούς οι συγγενείς του 59χρονου πολύτεκνου πατέρα, κατά την προσαγωγή της πρώην συντρόφου του στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, προκειμένου να απολογηθεί για την δολοφονία του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατά την προσαγωγή της, συνοδεία δύο αστυνομικών, ομάδα περίπου 20 ατόμων της επιτέθηκε φραστικά, ενώ κάποιοι δεν δίστασαν και να χειροδικήσουν εναντίον της.

Επικράτησε αναστάτωση μέχρι να μπουν στο χώρο κι άλλοι αστυνομικοί και να απομακρύνουν την κατηγορούμενη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν και μικροτραυματισμοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα έγινε το βράδυ της Κυριακής, στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού, με την γυναίκα να τραυματίζει θανάσιμα με μαχαίρι τον 59χρονο στη διάρκεια καυγά, όπως υποστηρίζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.