ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Άνδρας αυνανιζόταν μπροστά σε κοπέλες – Λέρωσε την μία

Άνδρας αυνανιζόταν μπροστά σε κοπέλες – Λέρωσε την μία

Ένας 65χρονος αυνανιζόταν μπροστά σε κοπέλες, μέσα στο λεωφορείου, της γραμμής 57.

Ο άνδρας άρχισε να αυνανίζεται και πριν οι κοπέλες προλάβουν να αντιδράσουν ολοκλήρωσε την αηδιαστική πράξη του στο χέρι της μιας κοπέλας, στην στάση Εργατικές κατοικίες (οδός Λαγκαδά).

Άμεση ήταν η αντίδραση του οδηγού που κάλεσε την ιδιωτική ασφάλεια του ΟΑΣΘ και την Αστυνομία, αναφέρει το thinksimple.gr.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο έφτασε πρώτη η ιδιωτική ασφάλεια του ΟΑΣΘ η οποία και παρέδωσε στους αστυνομικούς των δράστη. Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον 65χρονο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.