ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αποφυλάκιση των 3 ληστών με τις βαριοπούλες – Πειθαρχική Έρευνα

Αποφυλάκιση των 3 ληστών με τις βαριοπούλες – Πειθαρχική Έρευνα

Ως υπεύθυνη για την αποφυλάκιση των τριών ληστών με τις βαριοπούλες, η εισαγγελέας Εφετών Θεσσαλονίκης, Ειρήνη Αποστόλου, που διενήργησε πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση, «φωτογραφίζει» την πρόεδρο του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Το αποτέλεσμα της έρευνας, που διατάχθηκε έπειτα από εντολή του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, παραδόθηκε στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Γιαννάκη. Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, η εν λόγω δικαστής φέρεται να αναγνώρισε το λάθος της, επικαλούμενη φόρτο εργασίας.

Το πόρισμα θα διαβιβαστεί στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τα περαιτέρω. Οι τρεις κακοποιοί, που κατηγορούνται για σωρεία ληστειών με βαριοπούλες, είχαν αποφυλακιστεί τον περασμένο Δεκέμβριο με τη συμπλήρωση ενός έτους προσωρινής κράτησης, επειδή δεν κλήθηκαν εγκαίρως (ή δια των συνηγόρων τους) να καταθέσουν τις απόψεις τους ενόψει τις παράτασης της προφυλάκισής τους, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί το βούλευμα.

Από τους τρεις κατηγορούμενους έχει συνελήφθη μέχρι στιγμής ο ένας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.