ΕΛΑΣ: «Οπλοστάσιο» σε συνδέσμους οπαδών στη Θεσσαλονίκη

ΕΛΑΣ: «Οπλοστάσιο» σε συνδέσμους οπαδών στη Θεσσαλονίκη

Τσεκούρια, ρόπαλα και σιδερόβεργες βρέθηκαν σε συνδέσμους οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη, κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικού ελέγχου που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Οι σύνδεσμοι αυτοί ήταν στην περιοχή του Χαριλάου και της Τούμπας, ενώ κατά την αστυνομική επιχείρηση προσήχθησαν έντεκα άτομα, με τον έναν οπαδό να συλλαμβάνεται.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., από τον σύνδεσμο της Χαριλάου κατασχέθηκαν 16 σιδερένιες βέργες, 11 τσεκούρια, 17 ρόπαλα, 4 εργαλεία χειρός, 30 βεγγαλικά/καπνογόνα, μία μονάδα υπολογιστή και καταγραφικό, πανό, φανέλες και κασκόλ, που έφεραν διακριτικά διαφόρων ομάδων.

Κατά την ίδια ανακοίνωση, από τον σύνδεσμο της Τούμπας, κατασχέθηκαν δύο βεγγαλικά, ένα στειλιάρι και πανό άλλης ομάδας.

Σημειώνεται ότι από την εν λόγω επιχείρηση έγιναν όλες οι προσαγωγές, καθώς στον άλλο σύνδεσμο δεν υπήρχαν εκείνη την ώρα άτομα.

Σοκ προκαλεί η κυνική ομολογία οπαδού που κάνει λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. «Ραντεβού κλείνουν και χρησιμοποιούν αυτά (τα αντικείμενα). Οπαδοί με οπαδούς. Περιμένουν πέσιμο από τον άλλο σύνδεσμο. Και για άμυνά τους έχουν ρόπαλα, τσεκούρια, οτιδήποτε…», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πάνε τα παλικάρια που κάποτε είχαμε τα μπράτσα και τα χέρια. Τώρα, βγάζουν… τσεκούρια. Αν βγάλει τσεκούρια ένας σύνδεσμος, σημαίνει ότι είναι αδύναμος», επισήμανε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.