Επίθεση με μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη (φώτο-βίντεο)

Επίθεση με μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη (φώτο-βίντεο)

Επίθεση με βόμβες μολότοφ δέχτηκε στις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής (20/10) διμοιρία των ΜΑΤ που φρουρούσε το Τουρκικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα περίπου 20 κουκουλοφόρων, που βγήκε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, πέταξε περισσότερες από δεκαπέντε βόμβες μολότοφ προς τους αστυνομικούς των ΜΑΤ. Η διμοιρία απώθησε τα άτομα κάνοντας περιορισμένη χρήση χημικών.

Οι κουκουλοφόροι κατά την επιστροφή τους στο ΑΠΘ πέταξαν βόμβες μολότοφ σε περιπολικό της Άμεσης Δράσης που κινούνταν επί της οδού Εθνικής Αμύνης, χωρίς να του προκαλέσουν σοβαρές φθορές.

Λίγη ώρα αργότερα τα ίδια άτομα πυρπόλησαν κάδο στην οδό Εθνικής Αμύνης και προκάλεσαν φθορές σε σταθμευμένο ΙΧ. Στις 2:50 σημειώθηκαν νέες ρίψεις βομβών μολότοφ στο οδόστρωμα της οδού Εγνατία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ προχώρησαν σε επτά προσαγωγές υπόπτων για συμμετοχή στις επιθέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.