ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φαρμακοποιοί «μαϊμού» εξαπατούσαν πρατήρια καυσίμων

Φαρμακοποιοί «μαϊμού» εξαπατούσαν πρατήρια καυσίμων

Την «εγκέφαλο» μιας σειράς από απάτες που είχαν γίνει τηλεφωνικά σε βάρος ιδιοκτητών πρατηρίων υγρών καυσίμων σε διάφορες περιοχές της χώρας, κατάφεραν να συλλάβουν στην Πάτρα οι Κερκυραίοι αστυνομικοί του τμήματος Λευκίμμης με τη συνδρομή της Ασφάλειας Πατρών.

Τις τελευταίες δέκα ημέρες, η 42χρονη Ελληνίδα μαζί με πέντε ακόμη συνεργούς της τηλεφωνούσαν σε πρατηριούχους παριστάνοντας τους φαρμακοποιούς ή τους γιατρούς και τους έπειθαν ότι εκ παραδρομής κατέθεσαν στους λογαριασμούς τους χρήματα για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης, ζητώντας τα πίσω.

Μάλιστα, τους έστελναν παραστατικά που πιστοποιούσαν την κατάθεση των χρημάτων, τα οποία βέβαια αποδεικνύονταν αργότερα πλαστά.

Από τις 9 ως τις 15 Οκτωβρίου, είχαν αποσπάσει με τη μέθοδο αυτή 4.000 ευρώ από έναν 44χρονο στην Κέρκυρα, 4.000 ευρώ από έναν 65χρονο στα Κύθηρα, 4.900 ευρώ από έναν 42χρονο στην Κέρκυρα, 4.100 ευρώ από έναν 61χρονο στην Ιθάκη και 5.400 ευρώ από έναν 50χρονο στην Σκιάθο!

Οι πέντε υποθέσεις εξιχνιάστηκαν και η 42χρονη που συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας ο οποίος άσκησε σε βάρος της και των πέντε συνεργών της που αναζητούνται δίωξη για πλαστογραφία και απάτη κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν η σπείρα έχει δράσει και σε άλλες περιοχές της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.