ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Α.Αιγαίο: 1908 «αιτούντες» κατέφθασαν από τα τουρκικά παράλια

Α.Αιγαίο: 1908 «αιτούντες» κατέφθασαν από τα τουρκικά παράλια

Σχεδόν 2.000 «αιτούντες», πέρασαν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και με την συνδρομή δυνάμεων της FRONTEX και του ΛΣ στα νησιά του Α.Αιγαίου την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα, από τα μεσάνυχτα Κυριακής προς Δευτέρα, 13 προς 14 Οκτωβρίου, μέχρι τα μεσάνυχτα χθες Κυριακή, 20 προς Δευτέρα 21 Οκτωβρίου.

Τα «πρωτεία» στις αφίξεις σύμφωνα με τα στοιχεία της γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης βορείου Αιγαίου, η οποία απλώς καταγράφει και τίποτα άλλο, έχει η Λέσβος στην οποία πέρασαν 820 αλλοδαποί, ενώ στη Χίο πέρασαν 464 άτομα και στη Σάμο 624.

Σήμερα, Δευτέρα και μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι, στη Λέσβο πέρασαν 80 «αιτούντες» , στη Χίο 42 και στη Σάμο 195.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλοι τους φυσικά θα αιτηθούν άσυλο βάσει πάγιας διαδικασίας και στη συνέχεια θα μεταφερθούν στην ενδοχώρα για μόνιμη εγκατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.