ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εξάρχεια: 30χρονος δέχθηκε άγρια επίθεση από πέντε άτομα που ήθελαν να τον ληστέψουν – Η περιγραφή του θύματος

Εξάρχεια: 30χρονος δέχθηκε άγρια επίθεση από πέντε άτομα που ήθελαν να τον ληστέψουν – Η περιγραφή του θύματος

Στο νοσοκομείο κατέληξε 30χρονος έπειτα από επίθεση που δέχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην πλατεία Εξαρχείων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, οι πέντε δράστες κάθονταν στην πλατεία Εξαρχείων και μόλις τον είδαν έτρεξαν κατά πάνω του, άρχισαν να τον χτυπούν με μανία στο κεφάλι για να τον ληστέψουν.

«Μου λένε το κινητό. Κάνω να φύγω και εκεί που κάνω να φύγω να τους απωθήσω κάπως, αρχίζουν και με γρονθοκοπούν στο πρόσωπο. Καταλαβαίνω ένα χέρι. Μου αρπάζει το κινητό εκείνη τη στιγμή. Δέχθηκα περίπου έξι με επτά χτυπήματα, κυρίως γροθιές», δήλωσε το θύμα της επίθεσης, μιλώντας στο STAR.

Ο 30χρονος έφευγε από μπαρ της οδού Θεμιστοκλέους και κατευθυνόταν προς την Οδό Στουρνάρη. Ο ξυλοδαρμός έγινε στη Σπύρου Τρικούπη και Στουρνάρη, μπροστά από την πλατεία Εξαρχείων.

«Το μόνο που μπόρεσα να καταλάβω είναι ότι οι δύο μιλούσαν πάρα πολύ καλά ελληνικά. Οι άλλοι σπαστά. Από ότι μου είπαν από την αστυνομία, πρέπει να είναι σπείρα Αλγερινών που συχνάζουν πλέον στα Εξάρχεια», σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 30χρονος κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.