Μεγάλη φωτιά στο Πόρτο Ράφτη: Πνέουν ισχυροί άνεμοι – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Μεγάλη φωτιά στο Πόρτο Ράφτη: Πνέουν ισχυροί άνεμοι – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα στην περιοχή Χαμολιά στο Πόρτο Ράφτη.

Το έργο της Πυροσβεστικής δυσχεραίνει λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στη περιοχή και φτάνουν τα 6 μποφόρ.

Η αστυνομία κάνει προληπτικά εκκένωση της περιοχής με χρήση μεγάφωνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για λόγους ασφαλείας απομακρύνονται οι κάτοικοι στην οδό Αιόλου, η οποία βρίσκεται κοντά στο μέτωπο της πυρκαγιάς. Η αστυνομία, φέρεται, σύμφωνα με το irafina.gr, να έχει ζητήσει την εκκένωση της περιοχής από την οδό Λαμίας και προς το μέτωπο της πυρκαγιάς, καθώς και την ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Στο σημείο έχουν σπεύσει 60 πυροσβέστες με 21 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και το ΜΕΤΠΕ. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φορά του πύρινου μετώπου είναι προς τον λόφο, ωστόσο είναι στα όρια της κατοικημένης περιοχής, γεγονός που προϋποθέτει την ύψιστη κατάσταση συναγερμού και κινητοποίησης. Η Πυροσβεστική επιβεβαίωσε, επίσης, ότι έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία, προκειμένου να προβεί σε άμεση εκκένωση δρόμων, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.