ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Δύο νεκροί σε ΙΧ που χτύπησε περιπολικό και καρφώθηκε σε κολόνα (βίντεο – φωτό)

Δύο νεκροί σε ΙΧ που χτύπησε περιπολικό και καρφώθηκε σε κολόνα (βίντεο – φωτό)

Απίστευτη τροπή πήρε το τραγικό δυστύχημα με τους δυο νεκρούς στην Δαλαμανάρα Αργολίδας καθώς, σύμφωνα με την Αστυνομία, η αιτία για την κατάληξη του μοιραίου αυτοκινήτου σε κολώνα ήταν η πρόσκρουσή του σε σταθμευμένο περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

Το δυστύχημα συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στο 5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άργους- Ναυπλίου, όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 33χρονος με συνεπιβάτη έναν 18χρονο προσέκρουσε στο περιπολικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας προκαλώντας του μικρές υλικές ζημιές.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, το όχημα βγήκε από τον δρόμο και καρφώθηκε σε έναν τσιμεντένιο στύλο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των δυο επιβατών.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=uSeT_p_B9WA

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η Τροχαία Άργους- Μυκηνών, ερευνάται αν το πλήρωμα του αστυνομικού οχήματος είχε σταθμεύσει νόμιμα στο σημείο και αν ήταν ορατό από τους επερχόμενους οδηγούς. Σε βάρος των αστυνομικών διατάχθηκε Ε.Δ.Ε., όπως ορίζει η νομοθεσία για όργανα της τάξης που εμπλέκονται σε τροχαία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.