Ένταση στη συγκέντρωση για τον Κ.Κατσιφά στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Ένταση στη συγκέντρωση για τον Κ.Κατσιφά στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την ημέρα που ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός από τα πυρά Αλβανών αστυνομικών στο χωριό Βουλιαράτες, στην Αλβανία.

Ανήμερα της εθνικής μας επετείου, πραγματοποιείται και στη Θεσσαλονίκη συγκέντρωση στη μνήμη του.

Πολίτες έχουν συγκεντρωθεί στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης και με ελληνικές σημαίες στα χέρια, ψάλλουν τον εθνικό ύμνο και φωνάζουν συνθήματα.

Όταν οι διαδηλωτές έφτασαν κοντά στο Makedonia Palace, οι αστυνομικές δυνάμεις τους εμπόδισαν να συνεχίσουν την πορεία, ενώ το αίτημα τους ήταν να φτάσουν μέχρι το Μέγαρο, χωρίς να εμποδίσουν ή να δημιουργήσουν πρόβλημα στην παρέλαση.

Για τους γονείς του, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν έφυγε ποτέ από κοντά τους, όμως, εδώ και έναν χρόνο, ο Γιάννης και η Ευανθία Κατσίφα ζουν τον δικό τους Γολγοθά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ηλικιωμένο ζευγάρι περιμένει με αγωνία να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία από τις Αλβανικές Αρχές, προκειμένου να μάθει για ποιο λόγο προχώρησαν στη δολοφονία του γιου τους, επειδή ύψωσε την ελληνική σημαία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.