ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Η δασκάλα που αντιμετώπισε το μπλόκο των αλλοδαπών στο δρόμο για το σχολείο

Βίντεο: Η δασκάλα που αντιμετώπισε το μπλόκο των αλλοδαπών στο δρόμο για το σχολείο

Δασκάλα που διανύει 235 χιλιόμετρα, με το αυτοκίνητό της, για να πάει στο σχολείο που διδάσκει στους Μεταξάδες, ένα χωριό του Διδυμοτείχου, χρειάστηκε να αλλάξει διαδρομή όταν έπεσε σε μπλόκο μεταναστών/προσφύγων όπως ήδη έχει ενημερώσει το pronews.gr εδώ και τρεις ημέρες.

Όπως περιέγραψε η ίδια στο Open: «Η εικόνα ανθρώπων να περπατούν στην άκρη του δρόμου, είναι δυστυχώς συνηθισμένη. Το ασυνήθιστο της υπόθεσης και το άσχημο είναι ότι αρχίζουν πλέον να δρουν αρνητικά. Μπλοκάρουν δρόμους. Μια πολυάριθμη ομάδα παράτυπων μεταναστών, μου ανέκοψε την πορεία, πετώντας στο δρόμο τους σάκους τους. Έγινε στις 8:00 το πρωί».

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε αν της είπαν ή αν τις ζήτησαν κάτι εκείνη, απάντησε: «Ας απαντήσουμε χρησιμοποιώντας τη λογική: Ένα αυτοκίνητο, μία οδηγός, μία ομάδα πολυάριθμη νεαρών ανδρών. Πού θα έμπαιναν όλοι αν μου το έπαιρναν; Εγώ τι θα γινόμουν παρέα με τους υπόλοιπους; Τρόμαξα, όμως αντέδρασα όπως έπρεπε. Κοκάλωσα το αμάξι, έκανα αναστροφή κι έφυγα».

Η δασκάλα κ. Κατερίνα Φωτιάδου εξήγησε ότι έχει συνηθίσει να οδηγεί σε στενούς επαρχιακούς δρόμους και αντέδρασε ακαριαία.

Δείτε το βίντεο με όσα περιγράφει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.