ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Κλειστή η Πατησίων: Πορεία πραγματοποιούν οι φοιτητές της ΑΣΟΕΕ – «Κάτω τα χέρια από το άσυλο» (βίντεο)

Κλειστή η Πατησίων: Πορεία πραγματοποιούν οι φοιτητές της ΑΣΟΕΕ – «Κάτω τα χέρια από το άσυλο» (βίντεο)

Τεταμένο παραμένει το κλίμα γύρω από την ΑΣΟΕΕ, όπου αυτή την ώρα πραγματοποιείται πορεία φοιτητών.

Πριν από λίγη ώρα, τα ΜΑΤ, που βρίσκονταν στο προαύλιο της ΑΣΟΕΕ, πήραν εντολές να αποχωρήσουν, ενώ ακολούθησαν και οι φοιτητές.

Αυτή την ώρα οι φοιτητές που βγήκαν από την ΑΣΟΕΕ πραγματοποιούν πορεία, με κεντρικό πανό «Κάτω τα χέρια από το άσυλο».
https://twitter.com/ThePressProject/status/1193874024474042368

Νέος γύρος έντασης προ της αποχώρησης των ΜΑΤ

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγη ώρα μετά την αρχική καταδίωξη των νεαρών προκλήθηκε νέος γύρος έντασης. Όλα ξεκίνησαν όταν μια άλλη ομάδα φοιτητών επιχείρησε να προσεγγίσει το κτίριο της ΑΣΟΕΕ και βρήκε απέναντί της τη νεοσυσταθείσα Ομάδα ΔΕΛΤΑ.

Να σημειωθεί ότι η αστυνομική έφοδος στην ΑΣΟΕΕ προκάλεσε την έντονη αντίδραση σύσσωμου του ΣΥΡΙΖΑ, με τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζει ότι «η Δημοκρατία απειλείται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

%20

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.