ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χανιά: Βανδαλισμοί στο γραφείο του υφυπουργού Παιδείας

Χανιά: Βανδαλισμοί στο γραφείο του υφυπουργού Παιδείας

Συνεχίζονται οι απειλές, μέσω βανδαλισμών, κατά στελεχών του υπουργείου Παιδείας. Σε βανδαλισμό στην είσοδο του πολιτικού γραφείου υφυπουργού Παιδείας Βασίλη Διγαλάκη στο κέντρο της πόλης των Χανίων προχώρησαν άγνωστοι το βράδυ, της Τρίτης.

Οι δράστες, ολιγομελής ομάδα, σύμφωνα με το hania.news, συμμετείχαν στην πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στο κέντρο της πόλης φοιτητές – φοιτητικοί σύλλογοι του Πολυτεχνείου Κρήτης, οργανώσεις και συλλογικότητες, για όσα συνέβησαν χθες, Δευτέρα, στην ΑΣΟΕΕ, στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, στην είσοδο του γραφείου, επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου, έγραψαν με κόκκινη μπογιά: «Κάτω το νομοσχέδιο».

Ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Βασίλης Διγαλάκης σχολιάζοντας στη σελίδα του στο Facebook τον βανδαλισμό, έγραψε τα εξής: «Πριν λίγο έγινε μια “ρηξικέλευθη” και “εμβριθής” παρέμβαση “υψηλού” πολιτικού συμβολισμού στην είσοδο του γραφείου μου. Οι καταστροφές και οι βανδαλισμοί είναι κάτι εύκολο. Το δύσκολο είναι η δημιουργία, η σύνθεση και οι εποικοδομητικές προτάσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι μέλη της «Φοιτητικής Ομάδας» του Ρουβίκωνα βανδάλισαν, πριν από τέσσερις ημέρες, με μπογιές το πολιτικό γραφείο της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως στο Χαλάνδρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.