ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επαναστατική Αυτοάμυνα: Bίντεο από τη ληστεία στον Χολαργό – Παρακολουθούσαν την ΕΛ.ΑΣ. (βίντεο)

Επαναστατική Αυτοάμυνα: Bίντεο από τη ληστεία στον Χολαργό – Παρακολουθούσαν την ΕΛ.ΑΣ. (βίντεο)

Στη δημοσιότητα ήρθαν την Παρασκευή δύο νέα βίντεο από τη ληστεία στο κατάστημα του ΟΠΑΠ στον Χολαργό, στις 21/10, όπου δράστες ήταν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα».

Μάλιστα, οι ληστές φαίνεται πως ήταν συντονισμένοι στη συχνότητα της αστυνομίας από το κέντρο επιχειρήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι δράστες άφησαν DNA τους στο σημείο όταν ο ένας πυροβόλησε και τραυμάτισε τον άλλον κατά λάθος.

Δείτε τα δύο βίντεο:

Για την υπόθεση της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας», κατηγορούνται οι δυο άνδρες που συνέλαβε η αντιτρομοκρατική -και πλέον προφυλακίστηκαν, καθώς και ένας 46χρονος που ακόμα αναζητείται.

Υπενθυμίζεται ότι οι συλληφθέντες είχαν οδηγηθεί το περασμένο Σάββατο στην εισαγγελία, η οποία άσκησε σε βάρος τους αλλά και σε βάρος δυο ακόμη προσώπων που αναζητούνται από τις αρχές, βαρύτατες ποινικές διώξεις.

Εν συνεχεία, τα φερόμενα μέλη της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας» οδηγήθηκαν σε ανακριτή από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν σήμερα. Το πρωί της Τρίτης, κατέφτασαν κάτω δρακόντεια μέτρα ασφαλείας δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.