Ζωγράφου: 22 προσαγωγές μετά τα επεισόδια μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ζωγράφου: 22 προσαγωγές μετά τα επεισόδια  μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην περιοχή του Ζωγράφου.

Σε 22 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία, μετά τις συμπλοκές.

Οι συγκρούσεις έλαβαν τέλος μόλις εμφανίστηκαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις, ενώ, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμένα άτομα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, περίπου 100 οπαδοί του Ολυμπιακού επιχείρησαν να πάνε στον αγώνα. Συνάντησαν οπαδούς του Παναθηναϊκού που τους περίμεναν κοντά στον «πράσινο» σύνδεσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξουν για μια ακόμα φορά έντονες συγκρούσεις, με μολότοφ και άγριο ξύλο στους γύρω δρόμους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.