Αντιμετωπίζουν την Ελλάδα ως «μη-χώρα» – Χίος: Έφυγαν για την «ενδοχώρα» 8 και κατέφθασαν 156!

Αντιμετωπίζουν την Ελλάδα ως «μη-χώρα» – Χίος: Έφυγαν για την «ενδοχώρα» 8  και κατέφθασαν 156!

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η φαρσοκωμωδία του μεταναστευτικού που εκτυλίσσεται στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, αλλά και τον Έβρο.

Γιατί μόνο ως τέτοια μπορεί να ερμηνευθεί πλέον η καθημερινή εισβολή εκατοντάδων αλλοδαπών στα ελληνικά σύνορα που χωρίς να υπολογίζουν τίποτα, και φυσικά πάνω από όλα την ίδια την χώρα, την οποία αντιμετωπίζουν ως «μη-χώρα» έρχονται και αποβιβάζονται «ετσιθελικά» στις ακτές των νησιών.

Όπως αναφέρει το politischios.gr στη Χίο 156 άτομα από διάφορες εθνικότητες και χώρες, απλώς αποβιβάστηκαν σε 3 διαφορετικά περιστατικά σε Γρίδια, Καταρράκτη και Καρφά.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την τελευταία καταγραφή του υποτιθέμενου «Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου “Ελέγχου” Συνόρων», μεταφέρθηκαν από τη Χίο στη περίφημη ενδοχώρα 8 άτομα, με τον συνολικό αριθμό των λαθραίων μεταναστών στο νησί – χωρίς τις αφίξεις της Κυριακής- να ανέρχεται σε 5.171 άτομα.

Και έπεται συνέχεια αύριο και μεθαύριο κ.ο.κ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.