ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ελ.Δικαιοσύνη: Τυνήσιος κάθεται και πάλι στο ειδώλιο για ασέλγεια σε ανήλικη πριν… 18χρόνια

Ελ.Δικαιοσύνη: Τυνήσιος κάθεται και πάλι στο ειδώλιο για ασέλγεια σε ανήλικη πριν… 18χρόνια

Για τον βι@σμό 14χρονης Γερμανίδας πριν από 18 χρόνια στη Ρόδο θα δικαστεί για δεύτερη φορά σε δεύτερο βαθμό 49χρονος από την Τυνησία, μετά την αναίρεση της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου από τον Άρειος Πάγο.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, στην πρώτη εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο είχε επιβάλλει στον κατηγορούμενο τον Νοέμβριο του 2016 ποινή φυλάκισης 4 ετών με τριετή αναστολή. Το Ανώτατο Δικαστήριο αναίρεση την απόφαση, και το δικαστήριο θα επανεξετάσει την πρωτόδικη απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου, που είχε καταδικάσει τον 49χρονο σε κάθειρξη 10 ετών τον Μάιο του 2015.

Το χρονικό της δικαστικής περιπέτειας που κρατά 18 χρόνια

Σε βάρος του Τυνήσιου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη και για αποπλάνηση ανηλίκου, ωστόσο το αδίκημα έχει παραγραφεί.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου είχε κρίνει τον 49χρονο ένοχο για βιασμό, ενώ δεν του αναγνώρισε ελαφρυντικά, επιβάλλοντάς του κάθειρξη δέκα ετών με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου (τον Νοέμβριο του 2016) του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς και του επέβαλε ποινή 4 ετών φυλάκισης την οποία ανέστειλε επί τριετία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.