ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Φοιτητής που παρενόχλησε κοπέλα στο ΑΠΘ: «Το έκανα για προσωρινή ανακούφιση»

Φοιτητής που παρενόχλησε κοπέλα στο ΑΠΘ: «Το έκανα για προσωρινή ανακούφιση»

Αύριο Τρίτη 19 Νοεμβρίου αναμένεται να δικαστεί ο νεαρός που παρενόχλησε σεξουαλικά μια φοιτήτρια στη βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου (ΑΠΘ) στη Θεσσαλονίκη.

Ο δράστης στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν για την πράξη του αυτή απέναντι στην φοιτήτρια επικαλέστηκε την απίθανη δικαιολογία πως ήθελε να… ανακουφιστεί!

«Αποδέχομαι την σε βάρος μου κατηγορία και προέβην σε αυτή την ενέργεια γιατί μου πρόσφερε προσωρινή ανακούφιση. Έχω μετανιώσει για την ενέργειά μου», είπε ο φοιτητής του ΑΠΘ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Όλα συνέβησαν ενώ η κοπέλα βρισκόταν στην βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου και διάβαζε ένα σύγγραμα. Στην κατάθεσή της περιγράφει όσα ακολούθησαν, με τις λεπτομέρειες να σοκάρουν.

“Σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς να αντιληφθώ την παρουσία κάποιου ατόμου κοντά μου, ένοιωσα κάτι υγρό να τρέχει στην πλάτη μου. Εκείνη τη στιγμή γύρισα και είδα ένα νεαρό άτομο με σκούρα ρούχα να απομακρύνεται από το μέρος μου και όταν απομακρύνθηκε αρκετά συνειδητοποίησα πως είχε προχωρήσει σε εκσπερμάτιση πάνω μου”.

Η φοιτήτρια έβαλε τις φωνές ζητώντας βοήθεια. Ο υπεύθυνος της βιβλιοθήκης άρχισε να καταδιώκει το νεαρό φοιτητή και με τη βοήθεια ενός φύλακα ο 22χρονος ακινητοποιήθηκε.

Η δίκη του φοιτητή αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο στο μονομελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.