ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θεσσαλονίκη: Η κατάθεση της φοιτήτριας που δέχτηκε σeξουαλική παρενόχληση – «Εκείνη τη στιγμή γύρισα και…»

Θεσσαλονίκη: Η κατάθεση της φοιτήτριας που δέχτηκε σeξουαλική παρενόχληση – «Εκείνη τη στιγμή γύρισα και…»

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η δίκη του 22χρονου φοιτητή, ο οποίος παρενόχλησε σeξουαλικά συνομήλικη φοιτήτρια εντός της βιβλιοθήκης του ΑΠΘ.

Όπως είχε γίνει γνωστό ο 22χρονος εκσπερμάτισε στην πλάτη της νεαρής την ώρα που εκείνη διάβαζε ένα σύγγραμα. Ο ίδιος του μιλώντας στους αστυνομικούς εμφανίστηκε μετανιωμένος, δεν αρνήθηκε την πράξη του, λέγοντας στην κατάθεσή του ότι του προσέφερε «προσωρινή ανακούφιση».

«Αποδέχομαι την σε βάρος μου κατηγορία και προέβην σε αυτή την ενέργεια γιατί μου πρόσφερε προσωρινή ανακούφιση. Έχω μετανιώσει για την ενέργειά μου», φέρεται να είπε όπως προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Η κατάθεση της φοιτήτριας

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλεί η κατάθεση της 22χρονης φοιτήτριας που έπεσε θύμα σeξουαλικής παρενόχλησης εντός του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος. «Σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς να αντιληφθώ την παρουσία κάποιου κοντά μου, ένιωσα κάτι υγρό να τρέχει στην πλάτη μου», είπε η φοιτήτρια στην κατάθεσή της.

«Εκείνη τη στιγμή γύρισα και είδα ένα νεαρό άτομο με σκούρα ρούχα να απομακρύνεται από το μέρος μου και όταν απομακρύνθηκε αρκετά συνειδητοποίησα ότι είχε προβεί σε εκσπερμάτιση πάνω μου», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι το κορίτσι έβαλε τις φωνές και ο υπεύθυνος της βιβλιοθήκης άρχισε να καταδιώκει τον 22χρονο, τον οποίο κατάφερε να ακινητοποιήσει με τη βοήθεια ενός φύλακα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.