ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Κατερίνη: Θλίψη στην κηδεία της 17χρονης και της μητέρας της – Τραγική φιγούρα ο πατέρας και σύζυγος (φωτο)

Κατερίνη: Θλίψη στην κηδεία της 17χρονης και της μητέρας της – Τραγική φιγούρα ο πατέρας και σύζυγος (φωτο)

Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν το πρωί της Τρίτης, στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας στην Κατερίνη για να αποχαιρετήσουν τη 17χρονη Μαρία – Ιωάννα και τη μητέρα της Σβέτα.

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία ο πατέρας και σύζυγος και οι δύο αδερφές και κόρες της άτυχης Μαρίας – Ιωάννης και της μητέρα της.

Σημειώνεται πως η 17χρονη και η μητέρα της αγνοούνταν από τις 8 Νοεμβρίου και τα πτώματά τους βρέθηκαν εννέα μέρες μετά σε χαράδρα 120 μέτρων, όπου εντοπίστηκε και το αμάξι τους.

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστή ο θάνατος και των δυο γυναικών ήταν ακαριαίος.

Η ιατροδικαστής Λήδα Κοβάτση που εξέτασε τις σορούς των δυο γυναικών είπε στο protothema.gr: «Φέρουν πολλαπλές βαριές κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα, συνεπεία της πρόσκρουσης του αυτοκινήτου μετά την πτώση σε χαράδρα 120μετρων. Ο χρόνος θανάτου προσδιορίζεται την ημέρα της εξαφάνισής τους, στις 8 Νοεμβρίου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.