Πάντειο: «Χτύπησαν στο κεφάλι δύο παιδιά και εμένα μου πέταξαν μπουκάλια» λέει η κοπέλα που δέχθηκε την επίθεση (βίντεο)

Πάντειο: «Χτύπησαν στο κεφάλι δύο παιδιά και εμένα μου πέταξαν μπουκάλια» λέει η κοπέλα που δέχθηκε την επίθεση (βίντεο)

Τις στιγμές τρόμου που έζησε στη γενική συνέλευση των φοιτητών του Παντείου, την Τετάρτη, περιέγραψε η κοπέλα που πρώτη δέχθηκε την επίθεση των τραμπούκων κρανοφόρων.

«Όταν ήταν σειρά μου να ανέβω στο βήμα άρχισαν να φωνάζουν και μου πέταγαν μπουκάλια. Δύο παιδιά μέλη της παράταξης δέχθηκαν επίθεση από αναρχικούς και τους χτύπησαν και στου δύο στο κεφάλι» ξεκινά την περιγραφή της η Β.

«Ήρθε ασθενοφόρο στο πανεπιστήμιο και οι γονείς του ενός ήθελαν να τον πάνε στο νοσοκομείο καθώς υπήρχε ο κίνδυνος διάσεισης. Φοβήθηκε, όμως, το παιδί και δεν ήθελε να δώσει έκταση στο θέμα επομένως δεν πήγε στο νοσοκομείο. Ο άλλο είχε σημάδια στο το κεφάλι από τα χτυπήματα αλλά δεν υπήρχε κίνδυνος για κάτι πολύ σοβαρά» ολοκληρώνει την περιγραφή της στον Ελεύθερο Τύπο για όσα συνέβησαν την Τετάρτη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Δείτε βίντεο με τους φοιτητές να τρέχουν έντρομοι μόλις ξεκινά ή ένταση:

Σύμφωνα με την ίδια, μάλιστα, η απόφαση κατάληψης του πανεπιστημίου μέχρι και σήμερα, Παρασκευή, ελήφθη χωρίς απαρτία από μια μικρή ομάδα φοιτητών.

Τα επεισόδια και την επίθεση σε βάρος φοιτητών καταδίκασε και η Σύγκλητος του Παντείου η οποία, σύμφωνα με τα foititikanea.gr, αναφέρει τα εξής:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Σύγκλητος του Παντείου Πανεπιστημίου ομόφωνα εκφράζει την αγανάκτησή της και καταδικάζει τα βίαια επεισόδια που συνέβησαν κατά τη Γενική Συνέλευση των Φοιτητών στις 20/11/2019, που προκλήθηκαν από εξωπανεπιστημιακούς παράγοντες, οι οποίοι προπηλάκισαν φοιτητές του Παντείου Πανεπιστημίου. Θεωρούμε ότι το γεγονός αυτό αποτελεί μια ακόμη επίθεση κατά του Δημόσιου Πανεπιστημίου, η οποία έχει ως μοναδικό στόχο να πλήξει τη δημοκρατική του λειτουργία, να το απαξιώσει και να το υποβιβάσει συνολικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.