ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Λαμία: Τροχαίο με τρεις τραυματίες (φωτο)

Λαμία: Τροχαίο με τρεις τραυματίες (φωτο)

Νέο τροχαίο στη Λαμία χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν σοβαρά τραυματίες αν και τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Το τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στα φανάρια του Σερδάρη. Το ασημί Nissan με οδηγό μια γυναίκα ερχόταν από Αθήνα προς Λαμία και επιχείρησε να στρίψει αριστερά στον παράδρομο όταν εμβολίστηκε από το σκουρόχρωμο Mercedes, το οποίο οδηγούσε 28χρονος, που κινούταν από Λαμία προς Αθήνα.

Σύμφωνα με αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να διακομιστεί στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, η οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου και οι δύο επιβάτες (μάνα και πατέρας του οδηγού) του δεύτερου οχήματος.

Όλοι τους μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας κυρίως για προληπτικούς λόγους, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες και οι δύο οδηγοί υποστήριξαν ότι πέρασαν με πράσινο. Για το ατύχημα, προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.