Κατάληψη κάνουν από χθες οι μαθητές στο 1o Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας, το σχολείο όπου μαθητής μαχαίρωσε συμμαθητή του τον περασμένο μήνα.

Οπως αναφέρει το Ilialive.gr, οι μαθητές διαμαρτύρονται, καθώς το σχολείο φέρεται να αποφάσισε να διώξει από το σχολείο, τον μαθητή που δέχτηκε χτύπημα με μαχαίρι από συμμαθητή του! Οι πλειοψηφία των μαθητών διαμαρτύρεται για την απόφαση, η οποία ωστόσο δεν είναι οριστική, όπως είπε στην ιστοσελίδα, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, κ. Δημητρέλος.

Στα τέλη Οκτώβρη τα δύο παιδιά είχαν επεισόδιο, με τον 15χρονο να καταλήγει τραυματίας στο νοσοκομείο. Το συμβούλιο του σχολείου φέρεται να αποφάσισε να τους απομακρύνει και να πάνε σε διαφορετικά σχολεία, κάτι που ο κ. Δημητρέλος τόνισε στην ιστοσελίδα, πως θα αποφασίσει ο ίδιος αν και πότε θα γίνει αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι μαθητές του σχολείου προχώρησαν σε κατάληψη και ζητούν να μην υλοποιηθεί η απόφαση αυτή, ενώ την ίδια ώρα, η μητέρα του 15χρονου βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ και τόνισε πως ενημερώθηκε για την απόφαση, αλλά δεν την έχουν ενημερώσει για τον λόγο που την πήραν.