Στα «χέρια» της Αστυνομίας είναι από το πρωί της Τρίτης (26/11), ένας 24χρονος, ο οποίος κατηγορείται ως μέλος σπείρας που έχει διαπράξει σωρεία ληστειών και κλοπών σε βάρος οδηγών φορτηγών και εταιρειών, κυρίως στην Δυτική Αττική. Ο νεαρός συνελήφθη στον Ασπρόπυργο, μετά από αναζητήσεις, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ασπροπύργου και της Ο.Π.Κ.Ε.

Σε βάρος του 24χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστείες και κλοπές κατ’ εξακολούθηση, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μαζί με συνεργούς του με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και με την απειλή όπλου, διέπρατταν συστηματικά ληστείες σε βάρος οδηγών φορτηγών, από τους οποίους αφαιρούσαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά τους έγγραφα.

Επίσης είχαν διαπράξει ληστείες και κλοπές σε βάρος εταιρειών από τις οποίες έκλεβαν χρηματοκιβώτια, ηλεκτρονικούς υπολογιστές κα άλλα αντικείμενα, καθώς και σταθμευμένα φορτηγά. Για τις μετακινήσεις τους οι δράστες χρησιμοποιούσαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο είχαν κλέψει από την περιοχή του Περάματος.

Μέχρι στιγμής εξιχνιάστηκαν οκτώ περιπτώσεις ληστειών σε εταιρείες και οδηγούς φορτηγών αυτοκινήτων και τρεις περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών από εταιρείες και σταθμευμένα φορτηγά, στην περιοχή του Ασπρόπυργου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών.