ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Άγρια επίθεση από Ρομά: Έριξε μπουνιά σε 15χρονο κορίτσι για να του κλέψει το κινητό!

Άγρια επίθεση από Ρομά: Έριξε μπουνιά σε 15χρονο κορίτσι για να του κλέψει το κινητό!

Τη χειρότερη στιγμή της ζωής του έζησε μία 15χρονη αφού σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε δέχτηκε άγρια επίθεση από ρομά στη Λαμία.

Όπως υποστηρίζει η ανήλικη, είχε φύγει από το σπίτι της για να πάει στο φροντιστήριό της στη Λαμία. Όταν έφτασε στην πλατεία Καράβι, μπροστά στο Δημαρχείο, 3 ρομά που βρίσκονταν στο σημείο – κατά τις περιγραφές της – την πλησίασαν με απειλητικές διαθέσεις.

Ο ένας μάλιστα της έριξε μια δυνατή μπουνιά στο πρόσωπο, ρίχνοντάς την κάτω και μέχρι να συνέλθει το κορίτσι, της είχαν ήδη κλέψει το κινητό και είχαν εξαφανιστεί.

Λίγο αργότερα κατάφερε να επικοινωνήσει με την μητέρα της που την παρέλαβε σε κατάσταση σοκ, ενώ την Πέμπτη (5.12.2019) η οικογένεια θα καταγγείλει το γεγονός στις αρχές, οι οποίες και θα ερευνήσουν το περιστατικό.

Να σημειωθεί πάντως πως δεν είναι λίγα τα περιστατικά έχουν καταγγελθεί στην οδό Μακροπούλου στην Υψηλάντη και στην περιοχή του Δημοτικού Θεάτρου όπου βρίσκονται σχολεία. Η παραβατικότητα από ρομά με θύματα ανήλικους μαθητές, έχει χτυπήσει κόκκινο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

πηγή: lamianow.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.