Αντιδήμαρχος Αχαρνών: «Μπήκαν τρεις ένοπλοι – Είναι σε πανικό όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί τους» (βίντεο)

Αντιδήμαρχος Αχαρνών: «Μπήκαν τρεις ένοπλοι – Είναι σε πανικό όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί τους» (βίντεο)

«Μπήκαν τρεις δράστες βαριά οπλισμένοι, με τύπου καλάσνικοφ όπλα, στο Δημαρχειο, ο ένας έμεινε στην είσοδο και οι δύο ανέβηκαν πάνω. Απείλησαν με τα όπλα τους υπαλλήλους» δήλωσε στο ΟΡΕΝ ο αντιδήμαρχος κ. Βρεττός.

«Φορούσαν κουκούλες, υπήρχαν και πολίτες που είναι πανικόβλητοι, έχουν τρελαθεί οι άνθρωποι δεν πιστεύουν τι έχει συμβεί. Με ψυχραιμία το αντιμετώπισαν οι υπάλληλοι» περιέγραψε.

«Έφυγαν τελικά χωρίς να πάρουν τίποτα, έσπασαν πόρτες, τραβούσαν συρτάρια. Δεν πήραν κάτι γιατί δεν είχαν εικόνα που βρίσκονται τα ταμεία. Δεν έχουμε κάμερες μέσα στο Δημαρχείο. Δώσαμε πινακίδα και τύπο αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν οι δράστες» τόνισε.

«Όλοι είναι καλά στην υγεία τους αυτό μας ενδιαφέρει. Είναι μια δύσκολη στιγμή, είναι σε πανικό όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί τους»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.