ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μυστήριο με Βέλγο που συνελήφθη στου Παπάγου – Κατείχε ισχυρούς εμπρηστικούς μηχανισμούς

Μυστήριο με Βέλγο που συνελήφθη στου Παπάγου – Κατείχε ισχυρούς εμπρηστικούς μηχανισμούς

Προβληματισμός επικρατεί στην ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση ενός Βέλγου, ο οποίος συνελήφθη για κατοχή εμπρηστικών μηχανισμών.

Στη σύλληψη ενός 33χρονου Βέλγου ο οποίος είχε στην κατοχή του εμπρηστικούς μηχανισμούς, προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στην περιοχή του Παπάγου, εντοπίστηκε από αστυνομικούς 33χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

  • Δύο αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί αποτελούμενοι ο καθένας από τέσσερα τεμάχια στερεού πετρελαίου και τεμάχιο βραδύκαυστου υλικού (φιδάκι),
  • Εξι πλαστικές συσκευασίες με στερεό πετρέλαιο,
  • Μια πλαστική φιάλη με εύφλεκτο υγρό,
  • Ενα φλόγιστρο υγραερίου και ζευγάρι γάντια.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατασκευή, κατοχή εμπρηστικών μηχανισμών. Διατηρεί αρνητική στάση και αρνήθηκε να υποβληθεί σε δακτυλοσκόπηση. Οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος έχει συλληφθεί στο Βέλγιο για εμπρησμούς και στην Ελλάδα για κλοπές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία συνεχίζει τις έρευνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.