ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Έντονη ανησυχία στην ΕΛΑΣ για τις 21 καταδρομικές επιθέσεις – Το σχέδιο για να αντιμετωπιστούν νέα χτυπήματα

Έντονη ανησυχία στην ΕΛΑΣ για τις 21 καταδρομικές επιθέσεις – Το σχέδιο για να αντιμετωπιστούν νέα χτυπήματα

Έντονη ανησυχία, προκαλούν στην Ελληνική Αστυνομία, οι 21 καταδρομικές επιθέσεις που σημειώθηκαν χθες τα ξημερώματα από αντιεξουσιαστές σε όλη την Αθήνα, καθώς εκτιμούν ότι το «μπλοκάρισμα» των κινήσεών τους στα Εξάρχεια αναγκάζει τις ομάδες να κινηθούν περιφερειακά.

Το γεγονός ότι επιλέγουν «εύκολους» στόχους που δεν φυλάσσονται και όχι για παράδειγμα αστυνομικά τμήματα ή υπηρεσίες δημιουργεί ένα επιπρόσθετο πρόβλημα στην Αστυνομία που από τη μια δεν μπορεί να προβλέψει τα σημεία – στόχους των κουκουλοφόρων και από την άλλη να τοποθετούνται διμοιρίες ΜΑΤ σε όλη την Αττική.

Έτσι, σε πρώτη φάση, για να αντιμετωπίσουν πιθανές νέες επιθέσεις, θα αυξήσουν τις περιπολίες, θα επικεντρωθούν σε δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες και σούπερ μάρκετ που εκτιμούν ότι θα αποτελέσουν στόχους, ενώ θα ενεργοποιήσουν το δίκτυο πληροφοριών, έτσι ώστε να χαρτογραφήσουν τις ομάδες που σχεδιάζουν καταδρομικά χτυπήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, ειδική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ ανέλαβε να εξιχνιάσει τα 21 χτυπήματα και να εντοπίσει τους δράστες σε μια προσπάθεια να αποδυναμώσει τον επιχειρησιακό τους βραχίονα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.