Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου Αλβανού για τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου Αλβανού για τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την δολοφονία, του Κωνσταντίνου Κατσίφα, άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κων/νος Σιμιτζόγλου. Να υπενθυμιστεί, πως η δολοφονία έγινε ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου 2018, από τις αλβανικές ειδικές δυνάμεις στο χωριό Βουλιαράτες, λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o προϊστάμενος της Ποινικής Δίωξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Κων/νος Σιμιτζόγλου, άσκησε ποινική δίωξη, για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, κατά παντός υπευθύνου και ανέθεσε την υπόθεση σε τακτικό ανακριτή.

Ο δικαστικός λειτουργός τώρα θα κληθεί τώρα να ταυτοποιήσει τους «άγνωστους δραστες» (προφανώς μένει να ταυτοποιηθούν απο τις αρχές αφού οι πυροβολισμοί προήλθαν από τα όπλα των Αλβανών αστυνομικών των ειδικών δυνάμεων»).

Οι αλβανικές δικαστικές και αστυνομικές αρχές κωλυσιεργούν και ουσιαστικά δεν αντιδρούν στα επίμονα αιτήματα της οικογένειας Κατσίφα, να εκδοθεί το πόρισμα, για τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου του 35χρονου ομογενούς.

Ο Έλληνας εισαγγελέας Σιμιτζόγλου είχε λάβει παραγγελία από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βαγγέλη Ιωαννίδη,να διερευνήσει τις συνθήκες θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα αφού έλαβε καταθέσεις και αποδεικτικό υλικό, που του εστάλη από την Εισαγγελία Ιωαννίνων, προχώρησε στην απαγγελία της κατηγορίας η οποία προφανώς «φωτογραφίζει» επίλεκτους Αλβανούς αστυνομικούς. Χαρακτηριστικό επίσης είναι ότι έλαβε καταθέσεις τόσο από τα μέλη της οικογένειάς του όσο και από τον ιατροδικαστή τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θεωρείται – νομικά- δεδομένο πως ο ανακριτής θα ζητήσει από τις Αλβανικές Αρχές, τα στοιχεία των αστυνομικών που συμμετείχαν στην επιχείρηση η οποία κατέληξε στη δολοφονία του 35χρονου ομογενούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.