ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα που «ξάφριζε» σταθμευμένα αυτοκίνητα

ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα που «ξάφριζε» σταθμευμένα αυτοκίνητα

Η Ελληνική Αστυνομία, προχώρησε στη σύλληψη τριών αλλοδαπών ηλικίας 25, 28 και 31 ετών, οι οποίοι ήταν μέλη σπείρας που διέπραττε κλοπές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα μέλη της σπείρας είχαν συστήσει από τον περασμένο Οκτώβρη, εγκληματική ομάδα με αποκλειστικό σκοπό τη διάπραξη κλοπών από σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Συγκεκριμένα, οι δράστες με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, κινούνταν με μισθωμένα οχήματα και εντόπιζαν οχήματα στις περιοχές του Συντάγματος, της Ακρόπολης και του Νέου Κόσμου. Ακολούθως τα παραβίαζαν και αφαιρούσαν χρήματα, τιμαλφή και ηλεκτρονικές συσκευές.

Στην κατοχή τους, καθώς και από έρευνες σε οικία και σε αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, ηλεκτρονικών συσκευών, ρολογιών και άλλων αντικειμένων καθώς και το χρηματικό ποσό των -160- ευρώ.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί είκοσι δύο (22) περιπτώσεις κλοπών, ενώ οι έρευνες για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ έρευνες πραγματοποιούνται για τον εντοπίσμό ενός ακόμα 28χρονυ καταζητούμενου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.