ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επέτειος Αλ.Γρηγορόπουλου: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 11 συλληφθέντες

Επέτειος Αλ.Γρηγορόπουλου: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 11 συλληφθέντες

Οι 11 συλληφθέντες από την πορεία της επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, αρνήθηκαν σήμερα ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας τις βαρύτατες κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν.

Οι κατηγορουμένοι, προέβαλλαν τον ισχυρισμό ότι συνελήφθησαν στο πλαίσιο της γενικευμένης αστυνομικής καταστολής και πως δεν είχαν στην κατοχή τους εκρηκτικές ύλες. Αμέσως μετά τις απολογίες τους όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι και μόνο σε τέσσερις εξ’ αυτών επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσής εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Μάλιστα, στο πλευρό τους σήμερα στα δικαστήρια βρέθηκαν περί τους 50 ομοϊδεάτες τους ανάμεσά τους και Ιταλοί αντιεξουσιαστές, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα συμπαράστασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος των συλληφθέντων ο εισαγγελέας είχε ασκήσει ποινική δίωξη, κατά περίπτωση, για τα κακουργήματα της κατοχής εκκριτικών υλών, της έκρηξης και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.