ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα στα γραφεία της εφημερίδας «Δημοκρατία» στο Παγκράτι

Πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα στα γραφεία της εφημερίδας «Δημοκρατία» στο Παγκράτι

Καταδρομικού τύπου επιχείρηση πετώντας τρικάκια και γράφοντας συνθήματα πραγματοποίησε πριν από λίγη ώρα ομάδα ατόμων στα γραφεία της εφημερίδας «Δημοκρατία», στην οδό Ερατοσθένους, στο Παγκράτι.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Τρίτης άγνωστοι πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα με μπογιές στους τοίχους του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της εφημερίδας.

Καταδρομική επιχείρηση και στα γραφεία της εφημερίδας στη Θεσσαλονίκη στις 5 Δεκεμβρίου

Είχε προηγηθεί παρόμοια επιχείρηση και στα γραφεία της εφημερίδας «Δημοκρατία» στη Θεσσαλονίκη, στις 5 Δεκεμβρίου.

Τότε, σύμφωνα με το thessnews.gr, άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου είχαν πετάξει τρικάκια και είχαν γράψει συνθήματα με σπρέι.

Σε ανακοίνωση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφερόταν ότι: «Με αφορμή την οξυμένη κατάσταση των ημερών, αλλά και λόγω της πάντα επίκαιρης στοχοποίησης των ΜΜΕ, στις 5/12 παρεμβήκαμε με σπρέι και τρικάκια στην εφημερίδα Δημοκρατία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.