ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συνεχίζεται η διάλυση: 525 «αιτούντες» μέσα σε 48 ώρες στη Λέσβο – Όπως σε εκδρομή

Συνεχίζεται η διάλυση: 525 «αιτούντες» μέσα σε 48 ώρες στη Λέσβο – Όπως σε εκδρομή

Συνολικά 525 αλλοδαποί, όλοι φυσικά «αιτούμενοι ασύλου», έφθασαν στη Λέσβο τις τελευταίες 48 ώρες και συγκεκριμένα από το πρωί της περασμένης Δευτέρας μέχρι και σήμερα το πρωί, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και χωρίς φυσικά να τους εμποδίσει κανείς.

Τα στοιχεία έδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου η οποία το μόνο που κάνει είναι απλώς να καταγράφει αριθμούς για στατιστικούς λόγους και μόνο.

Οι 163 πέρασαν τη Δευτέρα, οι 316 χθες και οι 46 σήμερα το πρωί. Το ίδιο 48ωρο, στη Χίο πέρασαν 40 άτομα και στη Σάμο 52.

Στον καταυλισμό του ΚΕΦΕΑ της Μόριας σήμερα κατοικούν 17.621 αλλοδαποί όλοι «αιτούντες» βέβαια ενώ συνολικά στα ΚΕΦΕΑ της Μυτιλήνης διαμένουν 19.917.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για αύριο, Πέμπτη, έχει προγραμματισθεί η αναχώρηση 20 ανήλικων ασυνόδευτων οι οποίοι θα μεταφερθούν σε παιδικές κατασκηνώσεις στον Άγιο Ανδρέα Αττικής ενώ άλλοι 54 «ευάλωτοι» όπως αυτούς του «ευάλωτους» που έβγαζαν δικηγόροι και ψυχολόγοι στη Λέσβο, θα μεταφερθούν σε άλλα ΚΕΦΕΑ στην περίφημη ενδοχώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.