Ξεσπά ο 11χρονος που δέχθηκε επίθεση από τον πατέρα συμμαθήτριας του – «Με χτύπησε με ένα γυάλινο μπουκάλι»

Ξεσπά ο 11χρονος που δέχθηκε επίθεση από τον πατέρα συμμαθήτριας του – «Με χτύπησε με ένα γυάλινο μπουκάλι»

Έξι ημέρες μετά τον ξυλοδαρμό του από τον πατέρα συμμαθήτριας του, επέστρεψε στο σχολείο ο 11χρονος μαθητής δημοτικού στους Αμπελοκήπους.

«Την επόμενη ημέρα ήρθε στο σχολείο ο πατέρας της και μετά με απειλούσε. Με έβριζε και απειλούσε ότι θα σκοτώσει την οικογένειά μου και την μητέρα μου. Όταν την είχα βρίσει, αυτός νευρίασε. Με βάραγε περίπου πέντε λεπτά σε όλο το σώμα μου με μπουνιές και κλωτσιές. Μετά όταν είχα πέσει κάτω με βάραγε με κλωτσιές στην κοιλιά» δήλωσε στο ΟΡΕΝ.

«Το μπουκάλι με το νερό ενός φίλου μου ήταν ανοιχτό, έπεσε έβρεξε το κοριτσάκι. Της ζήτησα συγγνώμη και αν είναι καλά και μετά μου είπε ότι θα τα πει όλα στον πατέρα της» πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μετά στον διάδρομο που βγαίναμε, με χτύπησε αυτή με ένα γυάλινο μπουκάλι» ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.