ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λάρισα: Νεαρός άνδρας διαμελίστηκε από τρένο – Πήδηξε στις γραμμές όταν περνούσε από μπροστά του

Λάρισα: Νεαρός άνδρας διαμελίστηκε από τρένο – Πήδηξε στις γραμμές όταν περνούσε από μπροστά του

Νεκρός στις γραμμές του τρένου στην οδό Κάρλας, κοντά στο Bowling, βρέθηκε άνδρας γύρω στα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα “Ελευθερία”, παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα από την αμαξοστοιχία «2577» που εκτελούσε το τελευταίο δρομολόγιο από Βόλο για Λάρισα, κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Το διαμελισμένο πτώμα παρέλαβε πλήρωμα του ΕΚΑΒ, επί τόπου έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με 5 άνδρες και βοήθησαν στον απεγκλωβισμό του, ενώ διακόπηκε για λίγη ώρα και η συγκοινωνία στην περιοχή.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες,ο άνδρας -ηλικίας γύρω στα 30- φαίνεται να περίμενε το τρένο και όταν περνούσε μπροστά του, πήδηξε στις γραμμές…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες, κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό συμβάν, διενεργούν οι τοπικές αστυνομικές αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.