ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αγροτικά «μπλόκα» έρχονται μετά τις γιορτές

Αγροτικά «μπλόκα» έρχονται μετά τις γιορτές

Σε απόφαση για στήσιμο «μπλόκων» στους δρόμους αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, προχώρησαν οι αγρότες μετά από σύσκεψη της «Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων».

Συγκεκριμένα, απόφαση για συντονισμένες πανελλαδικές κινητοποιήσεις μετά τις γιορτές, με προσανατολισμό την δημιουργία μπλόκων στο τέλος Ιανουαρίου, πήραν οι αγρότες στην σύσκεψη που πραγματοποίησαν στην Νίκαια της Λάρισας.

Οι αγρότες αποφάσισαν επίσης να πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο με τρακτέρ και στην έκθεση της Agrotica στη Θεσσαλονίκη στις αρχές Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο ενός προγράμματος κινητοποιήσεων που συζήτησαν σήμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτά συζήτησαν οι αγρότες στη διάρκεια της σύσκεψης:
Στη σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων συζητήθηκαν συνολικά τα αιτήματα των αγροτών που διεκδικούν από το υπουργείο, ενώ επικεντρώθηκαν στο θέμα της τιμής του πετρελαίου, στο κόστος παραγωγής, αλλά και στο θέμα της τιμής των προϊόντων τους. Στην σύσκεψη συμμετείχαν Αγροτικοί Σύλλογοι και Ομοσπονδίες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.